Werkwijze

Overtuigingen, gewoontes, gedachtes, emoties en trauma’s belemmeren je om echt jezelf te zijn, om in je kracht te blijven. Ze hebben ook hun uitwerking op je gezondheid. Ik heb allerlei opleidingen gevolgd en de technieken zelf aan den lijve ondervonden. Deze geven bewustzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Vanuit deze kennis heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld, waardoor ik op maat werk.

Intake

We beginnen met een intake, waarin ik je allerlei vragen stel o.a. over jouw klacht(en), jouw jeugd, het gezin waar je uit komt, jouw huidige gezinssituatie enz. Ik doe een ademanalyse, waarin ik je vertel wat ik zie in jouw ademhaling en leg dat uit.

Als het nodig is, zal ik je alvast coachen. Ik leg dan ook uit hoe mijn werkwijze is en wat een ademsessie inhoudt, die bij de volgende afspraken altijd wordt ingezet.

Bij de vervolgafspraken  hoor ik graag hoe de afgelopen tijd is gegaan, ik coach je en vervolgens krijg je een ademsessie volgens de Balance Breathing ademtechniek!

De afspraken duren meestal 1½ tot 2 uur.

BB (Balance Breathing) ademtechniek:

Balance Breathing leert je allereerst om optimaal te ademen. Ons ademhalingssysteem kunnen we indelen in een buikademhaling, een middenrifademhaling en een borstademhaling. Door deze 3 gebieden te openen en te verbinden, krijg je een optimale zuurstofopname, wat zorgt voor een gezonde stofwisseling en meer vitaliteit. Hierdoor voel je je energieker en meer ontspannen. Wanneer je deze gebieden niet optimaal benut, krijgen bepaalde cellen onvoldoende zuurstof en kunnen ze niet naar behoren functioneren met allerlei fysieke consequenties van dien. Wist je bijvoorbeeld. dat de  meeste mensen maar 20% van hun ademhalingssysteem benutten? Dat de meeste ziekten niet kunnen bestaan als er genoeg zuurstof in je cellen zou zijn? En dat je bij stressvolle situaties, vaak volledig onbewust, je ademhaling blokkeert en dat zich dat op fysiek vlak gaat uiten?

NEI (Neuro Emotionele Integratie)

Dit is een methode, waarbij met behulp van een spiertest of biosensor oorzaken van emotionele blokkades opgespoord worden, die bijvoorbeeld onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, angsten, perfectionisme veroorzaken. Jij en ik gaan terug naar de allereerste keer waarin dat is ontstaan en niet goed is verwerkt. Door contact te maken met het onderbewuste wordt de belemmerende emotie geïntegreerd.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Deze methode leert je om je bewust te worden van de wijze waarop je communiceert met jezelf en met anderen. Jij en ik zoeken uit hoe en waarom je handelt, zoals je handelt. Welke zintuigen gebruik je hierbij? We kijken hoe dit is opgeslagen in het onderbewuste (zeg maar als op een soort chip in de hersenen). Deze chip gaan we dan herprogrammeren tot een positieve kijk op het leven.

Reiki en Quantum Touch

2 technieken waarbij energie wordt doorgegeven d.m.v. aanraking, waardoor het zelfhelend vermogen van de ontvanger weer op gang wordt gebracht.

Tarieven

Intake (1 uur): € 65,00
1½ – 2 uur: € 85,00
Vervolgafspraken:  € 85,00 per sessie